Sijalice i lampe koje rade i bez struje Ostavi komentar

Sijalice i lampe koje rade i bez struje odnosno svetla za hitne slučajeve ili panik svetiljke smatraju se odličnim rešenjem kada dođe do nestanka struje. Pogodne su čak i za upotrebu na otvorenom. Ove svetiljke dolaze sa punjivom baterijom što ih čini pogodnim za duže korišćenje. Da bi bili zgodni za nošenje, imaju praktičan dizajn, s’ toga u ponudi nailazimo na nekoliko tipova panik rasvete. LED punjive sijalice i lampe, pored upotrebe u situacijama kada nemamo struje, imaju malo širu namenu.

Panik Lampe – Nisu novina već su u većoj potražnji zbog najave restrikcija u narednom periodu.

➡Nisu se pojavile BAŠ SADA, već su u upotrebi godinama unazad. Često ih viđamo u javnim institucijama, poslovnim objektima i ugostiteljskim restoranima,a ređe u domaćinstvima.

➡ Često se koriste za spoljne aktivnosti (većina ima zaštitu preko IP40) kao što su kampovanje, pecanje i sl. Pojedine modele su popularizovali #kamperi pa često za punjive lampe čujemo i naziv #campinglampe 😉

Sijalice i lampe koje rade i bez struje u tri vrste svetiljki:

  1. LED punjiva sijalica – Rade kao standardne LED sijalice kada je napajanje dostupno, a za to vreme se takođe pune dok je prekidač uključen. Kada dođe do nestanka struje, one osvetljavaju prostor koristeći punjivu bateriju koja se nalazi u samoj sijalici. U zavisnosti od sijalice, mogu da
    traju od 2 -8 sati.
  2. LED panik plafonjera & panel (u kombinaciji sa senzorom) – Funkcioniše kao obična – klasična LED plafonjera, a prilikom nestanka mrežnog napona automatski prelazi u panik režim. Baterija fabrički formirana. Lampu možete odmah koristiti. Povremeno puniti bateriju kada se uređaj ne koristi više od 3 meseca (ne manje od 20h).
  3. LED panik svetiljke – Specijalno dizajnirana za nuznu upotrebu. Specijalni uredjaj za zastitu od prekomernog punjenja za duze trajanje baterije. Indikator nivo baterije i indikator punjenja.

Ponudu  možete pogledati na sledećem linku: Panik i Baterijske lampe

Model 04.0006 – LED punjiva sijalica koja drži svetlo 3 sata kada nije priključena na struju. Odličan izbor kada su vanredne situacije. Kada je priključena na struju onda se puni i važno je napomenuti da u tom slučaju nema štete po životni vek baterije. Vreme rada: 3h Baterija: Li Ion 3.7V .2AH Ova sijalica se može koristiti i kao prenosna lampa. Dovoljno je da priključite mali adapter koji je u pakovanju i da je upalite klikom na mali prekidač na vrhu adaptera. Kukica na samom vrhu je pogodna ukoliko želite da je negde okačite i da imate slobodne obe ruke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.